10 anledningar att välja Hvitserk

Våra resor är ett resultat av lång erfarenhet och är optimerade för att du ska kunna få den allra bästa upplevelsen.

1. FANTASTISKA GUIDER OCH LOKALA SAMARBETSPARTNERS

Våra guider är erfarna, de brinner för att uppleva och dela med sig av äventyrligheter.
Vi ställer höga krav på våra lokala samarbetspartners och arbetar bara med de bästa.

2. Vi producerar våra resor själva och har lokalkännedom över hela världen

På Hvitserk reser vi mycket! Vi har under åren besökt många av världens länder. Vi kan därför svara på dina frågor om ditt drömresmål.

3. Erfarenhet av expeditioner

Med många krävande turer på programmet har vi rutin på logistik och säkerhet. Detta kommer du som gäst att dra nytta av oavsett vilken Hvitserkresa du väljer.

4. Vi reser dit ingen annan reser

Många av våra resmål som ligger långt utanför allfarvägarna är vi ensamma om att som turoperatör arrangera resor till.

5. Säkerhet i fokus

Du kan känna dig trygg om du resor med oss, säkerheten är aldrig något vi kompromissar på. Vi har en mycket god beredskap om olyckan skulle vara framme.

6. Kvalitet rakt igenom

Många av resorna går till länder där standarden skiljer sig från hur vi har hemma. Ibland finns varken el, mobiltäckning eller varmvatten. Men i gengäld får du fina natur och kulturupplevelser, möten med spännande människor och länder. Upplevelser som innebär barfotalyx och som ger perspektiv är kvalitet för oss.

7. Ansvarsfull turism

När vi arrangerar resor till sårbara naturområden eller fattiga länder, har vi ett ansvar. Vi vill att våra resor ska lämna ett positivt avtryck i de länder som vi besöker. Som ett led i detta arbete driver Hvitserk Stiftelsen Varde. 

8. Engagemang

Vi på Hvitserk tycker att resor och äventyr är det bästa som finns. Vi är mycket engagerade i att producera resorna och att erbjuda de bäst möjliga upplevelserna. Många återkommande gäster är en bekräftelse på att vi har lyckats.

9. Prisvärda resor

Hvitserk konkurrerar inte på pris. Det är däremot viktigt för oss att leverera kvalitet, att våra gäster är helnöjda efter turen och upplever att resan var prisvärd. När du jämför priset för resorna, lägg märke till att flyg ofta ingår.

10. Vi hjälper dig innan resan

Det kommer upp många frågor när man ska förbereda sig inför ett äventyr, som tur är har svar vi på det mesta. Du får en detaljerad resebeskrivning, utrustningslista med all utrustning du behöver, inför de mer krävande expeditionerna har vi träningssamlingar.