Samarbetspartners

Alewalds

Alewalds är grundat 1937 och vi har det mesta inom outdoor och sport i våra tre butiker. Som Sveriges största återförsäljare av Arc´teryx, Bergans, Haglöfs, Lundhags och Silva kan vi erbjuda ett stort sortiment av deras produkter. På Alewalds hittar du det mesta för både vardag, resor och krävande strapatser. Med mer än 250 av världens ledande varumärken inom outdoor och sport spelar det ingen roll om du ska ut i vildmarken eller behöver en snygg och funktionell trenchcoat till arbetet. Vi löser det! Vi är oerhört måna om att ge våra kunder bra service och detta gör vi bl a genom vår kunniga personal.Haglöfs

Hvitserk samarbetar med Haglöfs, våra guider och anställda använder gärna Haglöfs slitstarka kläder med hög kvalité när vi är ute på äventyr. Haglöfs är medlem av bluesign® och the Fair Wear Foundation. Där sätter och möter de stränga mål för återvinning och utsläppsreducering såväl som krav på rättvisa arbetsförhållanden. Deras Take Care-etikett gör det lätt för dig att finna de produkter och initiativ som är en stor del av hållbarhetsarbetet.

 

Hilleberg
            
På de flesta av Hvitserks mest krävande skidexpeditioner använder vi tält från Hilleberg. Vi har valt att använda tält från Hilleberg därför att de är ett hem med god komfort att lita på och klarar alla typer av vädret i kalla strök där Hvitserk har sina turer.  

 

G-Adventures

Det er så många resor som vi gärna skulle ha arrangerat, men inte har kapacitet till. Som tur är har vi goda samarbetspartners runt om i världen som tänker som oss – ansvarsfull turism, med fokus på att använda och ta hänsyn till lokal arbetskraft, mat, kultur, infrastruktur och religion. Resorna går ofta utanför allfarvägarna och grupperna är små. Deltagarna kommer från hela världen så språket inom  gruppen på resan är huvudsakligen engelska. Reseledarna är lokala och pratar engelska. Några av turerna är mer populära än andra, favoriterna är bland andra Summit to Sea, Borneos Pärlor, Absolute Peru, safari i Kenya och Zanzibar - för att bara nämna några.  

Det ger dig en extra säkerhet att beställa en operatörtur genom oss. Det kostar dig inte något extra, du betalar samma pris som de uppger på sina webbsidor/kataloger. Vi använder oss av dagens valutakurs och räknar om priset till norska kronor, och du får fakturan från oss i norska kronor. Flygbiljetten för dessa resor är inte inkluderad, men vi hjälper dig gärna med att hitta bra flyg. Vid en sådan beställning är du säkrad enligt norsk lag och Resegarantifonden.  

När du söker efter våra Samarbetspartners resor på webbsidan kommer du att hitta resor från G Adventures. G Adventures är en av de största aktörerna som erbjuder äventyrsresor. De har ett brett utbud av olika typer över hela världen med varierande standard. G-Adventures har också flera spännande familjeresor. Om du inte finner den turen som du söker hos G Adventures kan du ta kontakt med oss så försöker vi hitta din drömsemester bland ett urval av operatörer som vi också samarbetar med.